Bytter ut netthatere med management consulting: Mathias Reierth til Varde Hartmark

Varde Hartmark styrker kommunikasjonskompetansen, og henter en av profilene kjent fra TV 2s nettsuksess «Haterne».

Publisert Sist oppdatert

Mathias Reierth (25) hentes fra TV 2 til management consulting-selskapet Varde Hartmark.

25-åringen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har de siste årene jobbet som nyhetsreporter og programleder i TV 2.

Der har han blant annet stått bak suksesserien «Haterne», hvor kjente nordmenn konfronterer personer som har skrevet nedsettende ting om dem på nettet. Serien ble en av TV 2s mest sette programmer på nett noen gang.

Reierth har også kommunikasjonsbakgrunn, og holder foredrag om journalistikk, PR og kommunikasjon i akademia og næringslivet.

Om å forlate mediebransjen og denne nye jobben, sier Reierth:

-  Jeg ser tilbake på ti spennende år i mediebransjen. Det blir minst like spennende fremover.

- Skal styrke kommunikasjonsmiljøet

- Reierth får en sentral rolle i oppgraderingen av selskapets kommunikasjonsmiljø. Han skal jobbe tett sammen med founding partner Grunde Fredriksen i arbeidet med å styrke Varde Hartmarks evne til å forbedre oppdragsgivernes strategiske kommunikasjon og endringsmotivasjon, skriver selskapet i en melding.

- Mathias Reierth er hentet til Varde Hartmark for å styrke og bygge opp kommunikasjonskapasiteten i selskapet, forteller managing partner i Varde Hartmark, Geir Olav Opheim.

Reierth vil i tillegg styrke selskapets kommunikasjons- og PR-kompetanse.

Varde Hartmark omtaler seg som landets eldste konsulentselskap, stiftet i 1928 - og har i mange år vært blant de ledende norske byråene innen management consulting.

- Varde Hartmark satser på levendegjøring og kommunikasjon for å sikre gjennomføring og realisering av verdier for sine kunder. Reierth får en sentral rolle i videreutviklingen av satsingen, skriver selskapet.

- En meget interessant profil

- Mathias Reierth er et eksempel på en kompetanseprofil som er meget interessant for oss, og stadig mer relevant for det vi er i ferd med å bli gode på. Han kan kommunikasjonsfaget til fingerspissene, har tung medieerfaring og er i tillegg siviløkonom fra NHH, sier Geir Olav Opheim - og legger til:

- For de som kunne tenke seg jobb innen morgendagens management consulting, er det bare å studere Reierths bakgrunn

Opheim forventer et taktskifte hvor management consulting-bransjen åpner opp for dyktige kommunikatører.

- De beste menneskene innenfor kommunikasjon kan bidra til å realisere større resultater innen management consulting, mener han.

Powered by Labrador CMS