Helene Melseth Flaaen.
Helene Melseth Flaaen.

Helene Melseth Flaaen ny journalist i Kapital

Kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i MESH/The Creators Community.

Publisert

Økonomimagasinet Kapital, som næringsliv, børs og økonomisk politikk, har ansatt Helene Melseth Flaaen som ny journalist, skriver de i en melding.

– Etter en svært lærerik avsporing, er jeg glad for å komme tilbake til journalistikken – hvor jeg føler at jeg hører hjemme, sier Flaaen i en melding.

Flaaen har bakgrunn fra Dagens Næringsliv, som taleskriver og rådgiver for Kongefamilien, redaktør for Tinius Trust Report: Future Platforms for Independent Journalism, og kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i MESH/The Creators Community.

– Det er en spennende tid å komme inn i Kapital. De siste året har det blitt jobbet med å løfte magasinet for å nå nye lesere. Det nye nettmagasinet har stort potensial, og redesignet av Kapital vant gull i kategorien redaksjonelt design da Visueltprisen ble utdelt nå i vår, sier Flaaen videre.

– Muligheten for å jobbe med lengre dødlinjer, og bruke noen dager på å sette seg inn å et sakskompleks er en luksus i dagens mediehverdag. Jeg gleder meg til å få jobbe med journalistikk på denne måten i Kapital, legger hun til.

Flaaen har bachelor i samfunnsvitenskap fra NTNU, og bachelor i journalistikk fra Volda.

Powered by Labrador CMS