På bilde: Hilde Kvammen, ansvarlig redaktør i Hustadvikingen.
Hilde Kvammen, ansvarlig redaktør i Hustadvikingen.

Mediekonsernet Tvisyn lanserer ny avis

Hilde Kvammen kommer tilbake til hjembygda Hustadvika for å lede den nye avissatsingen Hustadvikingen.no.

Publisert Sist oppdatert

Hilde Kvammen hentes til hjembygda Hustadvika for bli redaktør for den nye avisen Hustadvikingen, skriver mediekonsernet Tvisyn i en pressemelding.

Hustadvikingen.no skal dekke lokale nyheter  i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal, forteller ansvarlig redaktør Hilde Kvammen. 

Hun kommer fra stillingen som redaktør i Kulingen på Nord-Helgeland, hvor hun har vært siden 2018. Nå flytter hun hjem til Hustadvika for å starte ny avis.

– Det er en kjempemulighet å få starte en helt ny avis. Det er kjempespennende, sier hun. 

Avisa lanseres den 1. august og vil ha redaksjonslokaler i Sylteosen.

– Vi skal skrive saker som får folk til å snakke over kjøkkenbordet hjemme. Saker som engasjerer folk, og vår viktigste oppgave blir å plukke opp nyheter og å lage nyheter fra befolkningens eget perspektiv, sier Kvammen.

Hun håper også at den nye avisen skal skape debatt, og være et forum for de som ellers ikke blir hørt i de regionale mediene.

 – Vi skal få fram både de spennende og positive tingene som skjer i Hustadvika, men også skrive om det som kan bli bedre i samfunnet.

Mediekonsernet Tvisyn med Robin Røkke i spissen, står bak den nye avisa. Fra før av driver konsernet avisene ØyBlikk, Vestnesavisa, Avisa Lofoten, Malviknytt og Midsundingen.

– Nå mer enn noensinne er det viktig med sterk lokaljournalistikk som kan bringe samfunnet tettere sammen, sier Røkke. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS