Petter Lønningen skifter ut Megafon med Høyskolen i Kristiania.

Megafon-redaktør Petter Lønningen går til Høyskolen Kristiania i Bergen

–  Dette er en fantastisk mulighet til å jobbe mer med foto, video og dataanalyse, sier han til Medier24.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Petter Lønningen begynner i ny jobb som kommunikasjonsrådgiver ved Høyskolen Kristiania, Campus Bergen fra 1. oktober.

Lønningen har vært redaktør av gatemagasinet Megafon siden 2017 - og journalist der siden 2008 - men måtte ut på jobbjakt ettersom magasinet nå legges ned

–  Dette er en fantastisk mulighet til å jobbe mer med foto, video og dataanalyse. Høyskolen Kristiania gjør mye spennende særlig i sosiale medier, og har veldig god kultur for endring og omstilling, noe som er helt avgjørende for å lykkes, sier Lønningen til Medier24.

–  Jeg gleder meg veldig til å gyve løs. I denne stillingen får jeg mulighet til å lære masse nytt av en knallflink gjeng. Dessuten får jeg brukt andre deler av utdannelsen, og ikke minst jobbe mer digitalt, sier han.

Lønningen er likevel klar på at det er spesielt å forlate Megafon. 

–  Det er litt vemodig å si farvel til gatemagasinbransjen. Gatemagasiner er en viktig stemme i samfunnsdebatten, og det har vært en ære å få være side om side med selgerne våre. Jeg er stolt over å ha fått være kollegaen deres i så mange år, sier han. 

Lønningen er utdannet statsviter ved Universitetet i Bergen, og har tidligere skrevet for Gamer.no og Empirix.no. Han har også vært tilknyttet Bergens Tidende som frilanser og musikkanmelder siden 2006, noe han vil fortsette med i den nye jobben.

Powered by Labrador CMS