Fra øverst til venstre: Karen Anna Kleppe, Lena Fidjestad, Morten Westgaard og Helén Skogstad.

TV 2 henter tre reportere til Hub2

Totalt får fire personer ny jobb i avdelingen.

Publisert Sist oppdatert

TV 2 ansetter Helén Skogstad (27), Lena Rustan Fidjestad (34) og Morten Westgaard (21) som reportere i Hub2, opplyser TV 2 i en pressemelding.

Karen Anna Kleppe (26) tar over som redaksjonsleder.

Helén Skogstad startar som engasjementreporter i Hub2 1. mars. Hun kommer fra jobben som innholdsprodusent i Nordea, og har bakgrunn fra VG som reporter, SoMe-ansvarlig og programleder for VG-lista.

– TV 2 var det aller første mediehuset jeg fikk jobb i. Da jeg studerte journalistikk jobbet jeg som gjesteansvarlig i Nyhetskanalen og forelsket meg i kulturen, sier Skogstad.

Lena Rustan Fidjestad begynner som ungreporter 15. mars. Hun kommer fra jobben som sosiale medier-ansvarlig i Handelsbanken, og har tidligere jobbet som journalist i VG+ og avdeling Z.

– Jeg er skikkelig giret over å bli en del av TV 2s satsing på journalistikk for unge, sier Fidjestad.

Morten Westgaard blir en del av SoMe-gruppa fra 1. april. Han har tidligere jobbet som journalist og SoMe-reporter i Smaalenes Avis og som reporter for Indre Østfold Ung.

– Nå står jeg her og klyper meg i armen, for følelsen er helt surrealistisk, sier Westgaard.

Karen Anna Kleppe tok over som leder for Hub2 1. februar. De siste fire årene har hun jobbet som nyhetsreporter i Bergen og Tromsø. Det siste halvåret har hun vært fungerende redaksjonsleder for innenriksavdelingen i Bergen.

– Dette er den desidert mest spennende jobben jeg kunne tenke meg, kommenterer Kleppe.

Powered by Labrador CMS