Ida Eline Tangen (30) blir ny musikksjef i NRK P3

Begynner i jobben over nyttår.

Publisert

Det skriver NRK i en pressemelding.

- Det er en ære å bli en del av musikkredaksjonen i NRK P3. Jeg ser frem til krevende og morsomme utfordringer i en mediehverdag i stor endring. NRK P3 er dyktige, kreative og modige, og har gjort mye innovativt på norsk og internasjonal musikk, sier Tangen i meldingen.

Tangen variert erfaring og bakgrunn fra medie-, kultur- og musikkbransjen og hun har masterutdanning i organisasjon og ledelse. Hun har i tillegg erfaring som programleder på Radio 1, og i flere stillinger i ulike redaksjoner i NRK P3, mP3 og Urørt, som produsent, programleder, musikkprodusent og prosjektleder. Hun har også lang erfaring som DJ og har vært musiker selv.

Totalt 114 søkte på jobben.

– Det var hard kamp om denne jobben og det har vært en lang og grundig rekrutteringsprosess, men jeg er veldig fornøyd med å ha funnet akkurat Ida Eline Tangen, sier redaksjonssjef for radio og podkast i NRK P3, Ida Jevne.

Som musikksjef i P3 skal Tangen lede musikkprodusentene som legger musikken i både P3, mP3 og P3X og hun får ansvaret for Urørt, som er P3s portal for usignerte norske artister. Musikksjefen har også overordna ansvar for all musikkbruk i P3-universet, på alle plattformer - og er den som kommuniserer utad om P3s musikkoppdrag.

Powered by Labrador CMS