Ulrikke Linge (46) er ny kommunikasjonsansvarlig i SoCentral

– Vi skal vise fram hvordan vi kan utvikle byene og bygdene våre sammen, og være pådrivere for et samfunn som ivaretar både mennesker og natur, sier hun.

Publisert

Det tverrfaglige innovasjonsmiljøet SoCentral har ansatt Ulrikke Linge (46) som ny kommunikasjonsansvarlig.

SoCentral «jobber fram modeller for inkluderende og bærekraftige samfunnsløsninger».

Linge gleder seg til å ta fatt på den nye jobben.

– Nå er det «alle mann på dekk» for de gode løsningene. Vi skal vise fram hvordan vi kan utvikle byene og bygdene våre sammen, og være pådrivere for et samfunn som ivaretar både mennesker og natur. Jeg gleder meg til å ta fatt sammen med engasjerte medarbeidere, sier hun i en pressemelding.

Linge har tidligere jobbet som taleskriver i Kunnskapsdepartementet, som foreleser ved universitet og høyskoler, som rådgiver i kommunikasjonsbyrå og i medlemsorganisasjoner som Redd Barna og Norsk elbilforening, ifølge pressemeldingen.

Daglig leder i SoCentral, Thomas Berman, er glad for å ha sikret seg Linge.

– Vi er glade for å ha fått Ulrikke Linge med på laget. Vi er opptatt av å dele åpent og gjøre løsningene vi skaper sammen med kommuner og andre aktører bedre kjent. Vi står alle midt oppe i en storstilt samfunnsdugnad, og det er viktig at både kommuner, næringsliv og enkeltindivider bidrar, og drar i samme retning, sier Berman.

Powered by Labrador CMS