Marius Bjerke og Iselin Årdal.
Marius Bjerke og Iselin Årdal.

TV 2 Sumo styrker ledergruppa med Marius Bjerke og Iselin Årdal

Bjerke blir produktdirektør, mens Årdal skal lede kunde- og leveranseteamet.

Publisert

Marius Bjerke er ansatt som produktdirektør i TV 2 Sumo. Han vil ha ansvaret for videreutviklingen av produkt og brukeropplevelse.

Samtidig blir Iselin Årdal leder for kunde- og leveranseteamet.

Begge går inn i ledergruppen i TV 2 Sumo.

Solid bransjeerfaring

– Marius Bjerke har jobbet med strømmetjenester i mange år og har stor kompetanse i skjæringen mellom produkt, teknologi og forretning. Samtidig har han en stor lidenskap for både kunden og folkene som skal levere tjenesten. Vi er derfor svært glade for å få ham ombord i TV 2 Sumo, sier TV 2 Sumo-direktør Christian Birkeland. 

Bjerke har Master of Science fra NTNU innen Elektronikk og Telekommunikasjon. Han har bakgrunn fra Acceture, vært med på å etablere RiksTV, ledet Service Delivery Platform i Canal Digital og de siste årene hatt ansvar for produktutvikling hos sistnevnte. 

Og den nye produktdirektøren gleder seg til å bidra til å bygge opp et spennende og innovativt produktmiljø i TV 2:

– TV 2 Sumo skal bli et av de mest attraktive stedene å jobbe som produktutvikler i mediebransjen i Norge. For meg som kommer fra distributørsiden blir det spennende å komme enda tettere på innholdet og redaksjonene, og det gir nye muligheter til å være med på å skape nye konsepter.

- Det ligger mye krutt i kombinasjonen av den redaksjonelle kraften TV 2 har og TV 2 Sumo. Jeg kjenner meg privilegert som får ta del i denne reisen fremover, og samtidig være med på å bygge en smidig og effektiv organisasjon, sier Marius Bjerke.

10 år i Sumo

– Iselin Årdal har allerede jobbet ti år i TV 2 Sumo. Hun kjenner organisasjonen godt og har bygget opp teamet som i dag jobber med kundeservice. Jeg er svært glad for at hun nå blir en del av ledergruppen og at hun skal bidra til å videreutvikle brukeropplevelsen hos oss, sier Christian Birkeland.

Årdal begynte i TV 2 som timevikar på desken, har jobbet med sportavvikling og kundesenter, og fikk etter hvert ansvar for kundesenteret i TV 2 Sumo.

I tillegg til å bygge opp kundeservice-teamet har hun jobbet tett med produktutvikling og vært involvert i flere tekniske prosjekter.

– Vi lever i en tid hvor kundene har enda større makt og flere valg enn noen gang. Da blir det enda viktigere å sørge for at de kundene vi har blir fornøyde og har en god opplevelse i møtet med oss.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe mer med å sørge for at vi har fornøyde kunder og at vi leverer en så god tjeneste som mulig til TV 2 Sumos kunder, sier Iselin Årdal.

Powered by Labrador CMS