Ivar Brynildsen har vært redaktør i Valdres i 10 år, når han takker for seg neste sommer.
Ivar Brynildsen har vært redaktør i Valdres i 10 år, når han takker for seg neste sommer.

Ivar Brynildsen gir seg som Valdres-redaktør

– Det er en tid for alt. Å være redaktør i en lokalavis er mer enn en jobb, det er en livsstil, sier redaktøren. Han takker for seg neste sommer.

Publisert

Ivar Brynildsen gir seg som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Valdres neste sommer, skriver selskapet i en pressemelding. 

Han har hatt jobben siden 2011, men snart er det altså slutt. 

– Når jeg gir meg har jeg vært ti år i Valdres Media. Jeg har ledet avishuset i en krevende tid med store krav til omstilling i hele bransjen. Jeg har følt meg velkommen fra første dag, og har satt enorm pris på avisens kompetente og flotte stab, på befolkningen i Valdres og på naturen her. Det har vært en krevende, givende og morsom jobb som jeg vil se tilbake på med glede. Men det er en tid for alt. Å være redaktør i en lokalavis er mer enn en jobb, det er en livsstil. Nå mener jeg det er riktig for meg og for avisen at yngre krefter tar over, sier Brynildsen i en pressemelding. 

Tom Martin Kj. Hartvigsen er styreleder i Valdres og redaktør i Gudbrandsdølen Dagningen, som eier avisa. Han takker Brynildsen for jobben han har lagt ned de siste årene.

– Ivar har gjort en kjempejobb for avisa Valdres. Han er en utegående redaktør som kaster seg rundt enten det er små eller store saker som skal rapporteres. De siste åra har han bidratt til å løfte avisa over i det digitale, og jeg forstår derfor at han synes dette er et fornuftig tidspunkt å overlate stafettpinnen til noen andre på, sier Hartviksen i meldingen. 

Jobben med å rekruttere hans etterfølger begynner med en gang.

Powered by Labrador CMS