Jade Josefine Nordahl er ny strategisjef i NRK.
Jade Josefine Nordahl er ansatt som ny strategisjef i NRK.

Hun blir ny strategisjef i NRK

Jade Josefine Nordahl skal lede NRKs arbeid med å vinne publikums tid.

Publisert Sist oppdatert

Jade Josefine Nordahl er ansatt som ny strategisjef i NRK, opplyser mediehuset.

Hun har vært fungerende strategisjef i Strategi- og mediedivisjonen i NRK siden i fjor høst, men får nå jobben permanent. 

Hun tiltrer formelt i jobben fra 1. oktober. 

– Jeg er veldig glad for å ha blitt vist denne tilliten, og gleder meg til å ta fatt på arbeidet sammen med NRKs fantastiske fellesskap av skarpe hoder og gode mennesker. Kampen om publikums tid og oppmerksomhet er noe alle redaktørstyrte medier kjenner på, også hos oss i NRK, sier Nordahl. 

Som strategisjef får Nordahl «det overordnede ansvaret for å videreutvikle strategiprosessene og den helhetlige strategistrukturen», opplyser NRK.

Hun har jobbet i NRK siden 2009, og har jobbet med strategiutvikling de siste åtte årene.

Tidligere har Nordahl erfaring fra både innholdsinnkjøp, markedsføring og kommunikasjonsarbeid i NRK.

– Strategiarbeidet er et sentralt virkemiddel for å sikre at vi når publikum, at innholdet vårt får verdi for dem og at det viktige allmennkringkasteroppdraget løses på best mulig måte fremover, sier hun. 

– Nå skal vi bygge videre på det vi har fått til på strategiområdet i NRK de siste årene, og fortsette det spennende arbeidet med å finne svar på morgendagens utfordringer, sier Nordahl. 

Jørgen Heid, direktør i Strategi- og mediedivisjonen i NRK, er glad for at Nordahl takket ja til jobben.

– Jade tenker helhetlig i alt hun gjør, og har dyptgående kunnskap om strategi, organisasjon og bransje. Med Jade ved roret er jeg sikker på at vi får gode prosesser og strategier som gjør at vi lykkes med å videreutvikle NRK også i fremtiden, sier Heid.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS