Jesper Dahl tar over som nordisk sjef i Viacom - medienettverket bak blant annet MTV og Nickelodeon

- Jeg er glad for at Jesper er klar til å ta over roret i dette viktige markedet, sier administrerende direktør James Currell.

Publisert

Jesper Dahl tar over som nordisk leder i selskapet Viacom, som blant annet står bak kanaler og merkevarer som MTV, Nickelodeon og Paramount. Det skriver selskapet selv i en pressemelding. 

Dahl håper å kunne være med på utviklingen av selskapet videre, og at de kan styrke sin tilstedeværelse på det norske markedet ytterligere. 

- I Norge ser vi en økning i strømming og engasjement på våre digitale plattformer, spesielt for Nickelodeon, som er den største lineære kanalen for barn. Lanseringen av Paramount+ bidrar også til å styrke vår digitale tilstedeværelse på det norske markedet, sier Dahl i meldingen. 

Dahl har blant annet ledet arbeidet med den nordiske distribusjonsvekststrategien og lanseringen av strømmetjenesten Paramount+.

Ledelsen i selskapet er svært glade for at Dahl nå rykker opp. 

- Jeg er glad for at Jesper er klar til å ta over roret i dette viktige markedet, og at vi kan rekruttere talenter fra egne rekker, sier administrerende direktør for Europa, James Currell i meldingen.  

Powered by Labrador CMS