Psykologisk.no har ansatt sin første journalist i full stilling

– Etter åtte år som student, skal det bli deilig å rette fokus på bare jobb, sier Jonas Sundquist.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Jonas Sundquist er ansatt som journalist hos Psykologisk.no og blir dermed deres første skribent i full stilling, opplyser nettavisen selv. 

Sundquist har frilanset for Psykologisk.no siden høsten 2018, og har tidligere også vært tilknyttet Khrono. Samtidig har han de siste åtte årene tatt bachelor i journalistikk ved OsloMet, samt en bachelor i kultur- og samfunnspsykologi og en snart fullført master i sosialpsykologi ved Universitetet i Oslo.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang for fullt. Etter åtte år som student, skal det bli deilig å rette fokus på bare jobb, sier Sundquist til Psykologisk.no.

– Jeg føler meg vanvittig privilegert som får jobbe med noe jeg egentlig har viet hele studietiden min til. Jeg håper også at krysskompetansen vil gjenspeile seg i arbeidet jeg gjør, sier han.

Ansvarlig redaktør Pål Johan Karlsen fornøyd med å ha sikret seg Sundquists signatur.

– Jonas er ikke bare en talentfull fagperson og en fremragende skribent, han er også en særdeles varm og trivelig fyr, som løfter det redaksjonelle miljøet vårt til nye høyder. Psykologisk.no kunne ikke funnet en bedre egnet medarbeider, sier Karlsen.

Han opplyser til Medier24 at Psykologisk.no forventer å ansette en ny journalist på fulltid i 2021.

Powered by Labrador CMS