Petter Johansen Skipperø blir journalist i Klar Tale.
Petter Johansen Skipperø blir journalist i Klar Tale.

Petter Johansen Skipperø (30) blir journalist i Klar Tale: – Jeg har truffet blink

– Jeg er ekstremt fornøyd med både de jeg jobber med, og de oppgavene jeg har, sier den nyansatte journalisten.

Publisert Sist oppdatert

Petter Johansen Skipperø er ansatt i fast jobb som journalist i Klar Tale.

30-åringen går over i den nye stillingen 1. april. Han kommer fra en prosjektstilling som digital journalist i lettlestavisen.

– Jeg er ekstremt fornøyd med både de jeg jobber med, og de oppgavene jeg har. Jeg vil virkelig si at jeg har truffet blink. Det å kunne være med å produsere lettlest journalistikk er viktig, sier Petter Johansen Skipperø.

Han er utdannet journalist fra Høyskolen Kristiania og i medievitenskap fra NTNU. Han har også vært innom Ordentlig Radio.

Jeg er glad for at jeg kan være med på å gjøre saker mer forståelig for de som trenger det, sier trønderen om å jobbe i Klar Tale.

Redaktør Gøril Huse ser fram til å ha Skipperø som en av de faste journalistene i Klar Tale.

– Petter har allerede vist at han har en bredde i journalistikken sin som kommer våre lesere til gode. Han brenner også for formålet med avisa, som er å lage journalistikk for folk med lese- og skriveutfordringer. Det er svært viktig, sier Huse.

Hun sier også at Skipperø styrker redaksjonen med sin tekniske og digitale kunnskap, som igjen vil gjøre klartale.no og Klar Tale til enda bedre produkter.

Powered by Labrador CMS