Tor Martin Nilsen (35) forlater NordForsk - blir kommunikasjonsrådgiver i Legeforeningen

– Jeg skal gjøre mitt beste for at en av de tydeligste stemmene i helse- og samfunnsdebatten når ut til enda flere, sier han.

Publisert

Tor Martin Nilsen (35) forlater stillingen som kommunikasjonsrådgiver i NordForsk, og er ansatt som kommunikasjonsrådgiver hos Legeforeningen.

– Jeg skal gjøre mitt beste for at en av de tydeligste stemmene i helse- og samfunnsdebatten når ut til enda flere, sier Nilsen i en pressemelding.

– Jeg er strålende fornøyd med å bli en del av Legeforeningen og å få muligheten til å jobbe for en av landets viktigste yrkesgrupper. I Legeforeningen blir jeg en del av et faglig sterkt miljø med bred kompetanse. Jeg ser frem til å bidra til at Legeforeningen forsterker sin posisjon ytterligere som medlemsforening og samfunnsaktør, sier han.

Nilsen var de siste fem årene kommunikasjonsansvarlig for det nordiske helse- og velferdsprogrammet til NordForsk, og har tidligere også jobbet for PR-byrået Nucleus.

Nilsen har også en mastergrad i Public Relations fra Leeds Business School.

Kommunikasjonssjef i Legeforeningen, Knut E. Braaten er glad for å ha sikret seg Nilsens signatur.

– Tor Martin er en dreven formidler med solid strategisk og operativ kommunikasjonserfaring, både fra privat og offentlig sektor. Med sin bakgrunn fra helseforskning har han innsikt i aktuelle problemstillinger innen helseområdet, både i Norge og Norden. Vi er glade for å ha fått han med på laget, sier Braaten.

Powered by Labrador CMS