Truls Sylvarnes (29) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen

Truls Sylvarnes (29) er ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen

– Sammen skal vi fortsatt engasjere lokalsamfunnet, holde makta i ørene og fortelle de gode historiene i distriktet vårt, sier han.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Truls Sylvarnes (29) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen, melder avisen i en pressemelding.

Sylvarnes har vært konstituert i stillingen siden 1. oktober, og har vært digitalredaktør i avisen de siste to årene.

Tidligere har Sylvarnes vært redaktør i Porten, samt tilkallingsvikar i TV 2 Sporten.

– Jeg vil først og fremst takke for den muligheten det er å få lede Østlendingen. Nå er jeg veldig stolt og vil takke de ansatte og eierne som viser meg denne tilliten, sier Sylvarnes i pressemeldingen.

– Sammen skal vi fortsatt engasjere lokalsamfunnet, holde makta i ørene og fortelle de gode historiene i distriktet vårt. Jeg har stor tro på Østlendingen og det vi kan få til i lag for å vokse og bli uunnværlig for enda flere, sier han.

Styreleder i Østlendingen, Kristina Fritsvold Nilsen, ser frem til samarbeidet med Sylvarnes. 

– Ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen er en betydningsfull rolle med mye ansvar. Derfor er vi veldig glade for å ha sikret oss en så faglig dyktig person som det Truls er. I sin nåværende jobb i Østlendingen har han vist at han har bred kompetanse innen journalistikken. Han har inngående forståelse for digitalisering, og har vist seg å være et stort ledertalent, sier Nilsen i pressemeldingen. 

– Jeg gleder meg til å samarbeide med Truls videre, og tror han vil gjøre en kjempegod jobb for Østlendingens lesere, medarbeiderne i avisa og for Amedia, sier hun.

Powered by Labrador CMS