Kristina Nilsen, nå viseadministrerende direktør i Retriever Norden.

Kristina Nilsen rykker opp i Retriever - blir viseadministrerende direktør i Norden

- Vi ser for oss enda større utvikling framover, sier den tidligere kunde- og analysesjefen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kristina Nilsen, som gjennom mange år har vært kjent som kunde- og analysesjef i medieovervåkingsbyrået Retriever Norge, har fått ny jobb i selskapet:

Nå er hun blitt viseadministrerende direktør i Retriever Norden, eller på engelsk: Vice President i Retriever Group. Og vil rapportere til Retrievers CEO Robert Söderling, som sitter i Sverige.

- Jeg vil fortsatt til å ha kontor i Oslo, men kommer til å være involvert i virksomheten ved alle våre fem kontorer - Stockholm, Göteborg, København, Helsinki og Oslo, sier Nilsen.

Om den nye jobben skriver hun:

- Retriever har vokst enormt de siste årene, og har åpnet flere nye kontorer, sist i Helsinki nå i høst. Selskapet har en rekke pågående prosjekter, både kommersiell utvikling, teknologiske utviklingsprosjekter og intern effektivisering, så det er nok å ta tak i. Dette er en ny stilling i Retriever som en effekt av at vi ser for oss en enda større utvikling framover.

Nilsen (35) har jobbet ni år i Retriever, og ble ansatt i sin tid for å bygge opp medieanalyse i Oslo. De tre siste årene har hun hatt ansvar for medieanalyse og kundeforhold, med over 50 medieanalytikere i stallen. Hun har bachelor i journalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekoller, master i ledelse fra BI og har tidligere jobbet i NRK og PR-byrået Ordkraft.

Retriever er eid av NTB og det svenske nyhetsbyrået TT.

 

 

Powered by Labrador CMS