Susanne Kaluza rykker opp i Egmont: Tar over Kvinneguiden.no

Tar over på selveste Kvinnedagen 8. mars.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kvinneguiden er Norges største nettsted for kvinner. På Kvinnedagen tiltrer ny redaktør, Susanne Kaluza.

Det melder Egmont i en pressemelding.

- Susanne Kaluza, løftet i fjor med pur viljekraft opp kvinners rett til selvbestemt abort, og fikk regjeringen til å snu i saken om reservasjonsrett. Derfor er det litt symbolsk at nettopp Susanne Kaluza nå blir redaktør for Kvinneguiden.no, Norges største nettsted for Kvinner, og at hun tiltrer på den internasjonale kvinnedagen 8.mars, forteller Tore Andre Godager, digital direktør i Egmont Publishing i pressemeldingen.

Det er Godager selv som nå er fungerende redaktør for Kvinneguiden.no.

Kaluza er kjent blant annet som blogger, tidligere journalist i Dagbladet, og ble i fjor redaktør for Foreldre.no. Der rakk hun imidlertid ikke å gjøre så mye; nå er Kaluza i mammapermisjon, og kommer altså tilbake til ny redaktørjobb. 

Kvinneguiden.no ble startet for 15 år siden, og er i dag Norges største nettsted for kvinner i alle aldre. Ifølge Egmont er 700 000 brukere innom hver eneste uke, og de fleste leser via mobilen.

- Kvinneguiden skriver om alt fra karriere, helse, trening til personlig økonomi samt gode tips og råd. I tillegg har Kvinneguiden et av Norges største debattforum, med over 50 0000 nye innlegg i uken, heter det i meldingen.

- Kvinneguiden er en av våre viktigste nettsider, og jeg ser nå frem til at den vokser videre med Susanne, som har vist seg som en sterk og klar stemme med stor vilje, og evne til å løfte frem viktige saker på agendaen i Norge, forteller Godager.

- Både pågangsmotet og gjennomføringskraften er noe som vil sørge for at Kvinneguiden vil nå nye høyder med Susanne i førersetet, avslutter han.

- Jeg er veldig glad for at Egmont Publishing fortsatt vil bygge Kvinneguiden til å bli enda tydeligere, sterkere og mer relevant for dagens kvinner, forteller Susanne Kaluza.

- Kvinneguiden skal vokse enda mer fremover og bli Norges viktigste digitale forum og nettsted for kvinner. Kvinneguiden skal være venninnen du går til når det er noe du lurer på, hun som heier på deg, men samtidig også utfordrer deg og setter deg på nye tanker, avslutter Kaluza som gleder seg til å komme i gang.

Powered by Labrador CMS