Lisbeth Skøelv er ansatt som ny reportasjeleder i Norsk Ukeblad.

Lisbeth Skøelv går til konkurrenten - blir ny reportasje­leder i Norsk Ukeblad

– Det blir spennende å jobbe med en så tradisjonsrik merkevare som Norsk Ukeblad, sier hun.

Publisert

Lisbeth Skøelv er ansatt som ny reportasjeleder i Norsk Ukeblad, melder Story House Egmont.

Hun kommer fra magasinet Tara, der hun har jobbet de siste elleve årene. Skøelv har også erfaring fra Nordlys, Budstikka, Aller, og som redaksjonssjef i magasinet Woman.

– Da muligheten til søke på en lederstilling innen det jeg har brent mest for som journalist – den gode reportasjen – dukket opp, visste jeg at jeg måtte ta sjansen. Det blir spennende å jobbe med en så tradisjonsrik merkevare som Norsk Ukeblad, i et stort og fremoverlent mediehus som Story House Egmont, sier hun.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

– Jeg har tidligere vært ansatt i Aller og Bonnier, så jeg kjenner mest til Story House Egmont som en konkurrent. Det blir fint å bli bedre kjent med bedriften, og ikke minst alle de dyktige menneskene som jobber der. Jeg har ikke tenkt å revolusjonere et produkt som Norsk Ukeblad, som har hatt en så sterk posisjon hos leserne i 90 år, men jeg vil gjerne være med på å sette mitt preg på innholdet, fortsetter Skøelv.

Norsk Ukeblad-redaktør, Trine Rasmussen, er godt fornøyd med signeringen.

– Hun har mye kompetanse innen faget og bred erfaring fra magasin- og ukebladbransjen. De siste 11 årene har Lisbeth hatt ansvaret for reportasjeserien og kåringen «Året modigste kvinne» i Tara, og hun har hatt gleden av å møte mange enestående kvinner. Lisbeth har en lang rekke av ideer til gode og sterke saker som vil passe rett inn i vår målgruppe. Og vi er sikre på at hun vil være med å løfte Norsk Ukeblad til nye høyder i fremtiden, sier Rasmussen.

Powered by Labrador CMS