Steinkjer24 ny ansatte fv: Torhild Bell, Vilde Røstad Strømmen-Hovig og Tone Midtgård
Steinkjer24 ny ansatte fv: Torhild Bell, Vilde Røstad Strømmen-Hovig og Tone Midtgård

Steinkjer24 ansetter to journalister og en markedsrådgiver

Torhild Bell, Vilde Røstad Strømmen-Hovig og Tone Midtgård blir en del av Steinkjer24-familien.

Publisert

(STEINKJER): Steinkjer24 ansetter to nye journalister og får inn ny markedsrådgiver. Vilde Røstad Strømmen-Hovig og Tone Midgård blir faste journalister i avisen.

Midgård har vært vikar i avisen, men får nå en fast stilling.

– Tone har vært lenger i Steinkjer24 enn meg, men har vært i midlertidige stillinger. I perioden jeg har blitt kjent med Tone har hun vist en voldsom og imponerende utvikling. Hun er blitt den som er best av oss til å komme tett på folk. Uke etter uke leverer hun saker som er blitt beste Steinkjer24-merkevare, sier redaktør Lorns Bjerkan til Medier24,

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

– De som blir intervjuet av henne forteller at de føler at hun forstår dem på en måte som ikke andre journalister gjør. Tone er ofte den som kommer på morgenmøtet med flest ideer – om smått og stort. Hun får med seg det som skjer rundt henne og er oppriktig nysgjerrig på ting som opptar mange, sier Bjerkan.

Midgård har erfaring som oversetter, men har også jobbet som frilanser tidligere.

– Det har aldri slått meg noen gang at det kunne vært morsomt å være journalist. Jeg liker veldig godt å orientere meg i samfunnet jeg er en del av. Å bli kjent med Steinkjer og folket her synes jeg er veldig spennende, sier Midgård til Medier24.

I tillegg til Midgård, kommer Vilde Røstad Strømmen-Hovig inn som ny journalist i avisen.

– Vilde er en person jeg gleder meg til å få med på laget. Med sin utålmodighet, humør, nysgjerrighet, ureddhet og høye motivasjon blir hun et viktig tilskudd. Vilde studerer i dag til for å bli grunnskolelærer, men har vist et tydelig ønske om å bli journalist. Etter hvert som jeg har blitt kjent med henne har jeg stor tro på at hun vil hevde seg blant oss, sier Bjerkan.

Vilde starter i halv stilling fra 1. mai og for fullt fra 1. juli.

I tillegg blir Torhild Bell Steinkjer24s nye markedsrådgiver, mens nåværende markedsrådgiver Torill Millerjord Sagmo skal i mammapermisjon.

Powered by Labrador CMS