Ulrikke Louise Wiik fra Nucleus er nyansatt rådgiver i TRY Råd. Her sammen med daglig leder Sindre Beyer.

Ulrikke Louise Wiik fra Nucleus er nyansatt rådgiver i TRY Råd

- Vi har lett lenge etter en profil som Ulrikke, så vi er veldig fornøyd med å få henne på laget, sier daglig leder Sindre Beyer.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Wiik kommer til TRY-huset fra Nucleus, der hun også jobbet som rådgiver.

Wiik har lang erfaring fra PR, prosjektledelse, merkevarebygging, influencer marketing, og eventledelse. Blant fagområdene hun har jobbet med er klima og miljø, helse, design og teknologi.

- De har noen av landets mest spennende kunder og prosjekter i skjæringspunktet mellom strategi, teknologi og kreativitet. I de siste årene har TRY vist gjentatte ganger at de evner å skape engasjerende kommunikasjon ved å integrere digital innovasjon i kommunikasjonsløsningene. At de også har blitt kåret til landets mest attraktive arbeidsplass i medie- og kommunikasjonsbransjen gjør det ikke mindre interessant, sier Wiik i en melding.

- Ulrikke blir neppe den siste ressursen vi knytter til oss i 2019. Vi har mange oppdrag, og kunder som ønsker å kombinere strategisk kompetanse med smarte og kreative  kommunikasjonsløsninger. Ulrikke er ung, samtidig som hun har mye erfaring og verdifull kompetanse. Å få henne med på laget vil utvilsomt styrke både TRY Råd og TRY-huset, sier daglig leder Sindre Beyer i TRY Råd i meldinga.

Powered by Labrador CMS