Martin Bentzen fra MEC skal lede Mediekonferansen 2016

Vil utvikle bransjen gjennom neste års Mediaforum-konferanse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Martin Bentzen er valgt som leder av Mediekonferansen 2016, som arrangeres av Mediaforum.

- Martin er Administrerende Direktør i mediebyrået MEC og brenner for å være med å utvikle mediebransjen – til det å hele tiden ligge litt foran utviklingen, istedenfor å «løpe etter», heter det i en melding fra bransjeorganisasjonen Mediaforum.

Han har 16 års erfaring, på ulike sider av bordet, og har tidligere jobbet i TV2, Microsoft, Schibsted, Starcom og Telenor Digital. Utover faglig engasjement, er kundearbeid samt å jobbe med dyktige kollegaer hver eneste dag, noe som gjør livet lystig for Martin.

- Mediebransjen endrer seg i et tempo vi aldri før har vært vitne til. Dette gjelder alle som er involvert i bransjen – med den endringen vi ser fra et forbrukerperspektiv er det helt essensielt at vi som bransje evner og ikke minst  tør å ta de nødvendige grep som skal til får å ta vår del av de fantastiske mulighetene dette gir. Å være venner med teknologien er sentralt i dette arbeidet i all overskuelig fremtid, sier Bentzen.

- Med dette som utgangspunkt vil Mediaforum være viktigere enn noen sinne for bransjen å samle seg rundt. Mediaforum er et særdeles viktig fora hvor vi møtes for å bli inspirert, snakke sammen om hva som blir er og blir sentralt på kort og lang sikt. Dette sammen med konkrete erfaringer og problemstillinger som vi står i hver enste dag gjør Mediaforum til the place to be!, sier konferansens neste leder. 

Powered by Labrador CMS