Mathias Fischer forlater TV 2 til fordel for TRY Råd. Til høyre: Sindre Beyer.

Mathias Fischer forlater TV 2: Blir rådgiver i TRY Råd

- Jeg gleder meg til å starte og bruke erfaringen min i et av landets fremste miljøer på strategi, kreativitet og teknologi, sier Fischer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Politisk kommentator i TV 2 Mathias Fischer blir ansatt som ny rådgiver i TRY Råd.

Det opplyser selskapet i en melding onsdag.

- Jeg gleder meg til å starte og bruke erfaringen min i et av landets fremste miljøer på strategi, kreativitet og teknologi, sier Fischer.

Mathias Fischer er i dag politisk kommentator i TV2, før det var han kommentator i Bergens Tidende. Fischer har politisk bakgrunn fra Venstre og var vararepresentant for Hordaland etter stortingsvalget 2003.

- Fischer er en av landets fremste på samfunnsanalyse og politikk. Hans erfaring og kunnskap blir veldig verdifull for oss i TRY-huset, og ikke minst vil våre kunder dra stor nytte av ham. Jeg er sikker på at vi kommer til å få stor glede av Mathias og hans kompetanse. Han har en god penn, er kreativ og har stor kunnskap om både politikk og næringsliv, sier daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer i en melding.

Fischer starter i TRY Råd 1. oktober og vil jobbe i team med flere andre profiler som har lang erfaring fra politikk og journalistikk.

- Jeg gleder meg til å starte i ny jobb hos TRY Råd og ser frem til å jobbe på en av landets mest spennende og kreative arbeidsplasser. Jeg vil fortsatt jobbe med politikk og samfunn, men fra et annet ståsted enn i dag. Det unike ved TRY er bredden og muligheten man får til å jobbe på tvers av fagmiljøer og med mange forskjellige kunder, sier Fischer.  

Powered by Labrador CMS