Morten Aass, ny CEO for MTG i Norge.
Morten Aass, ny CEO for MTG i Norge.

Har funnet Rønningens etterfølger: Morten Aass er ny sjef for MTG Norge

Kommer fra Nice Entertainment Group.

Publisert

Morten Aass er utnevnt som ny administrerende direktør i MTG Norge, melder mediehuset.

Aass kommer fra stillingen som administrerende direktør for Nice Entertainment Group, og vil tiltre sin nye rolle i MTG Norge umiddelbart.

– Som administrerende direktør for MTG Norge vil Morten Aass bli ansvarlig for MTG TVs kanaler TV3, Viasat 4 og TV6, P4-gruppens radiokanaler og Viasats betalings-TV-kanaler og TV-distribusjon, heter det. 

Aass har vært administrerende direktør for Nice Entertainment Group siden 2010.

Selskapet ble kjøpt opp av MTG i 2013, og består av MTGs forretningsområder innen innholdsproduksjon og -distribusjon.

Før Aass etablerte Nice Entertainment Group i 2010 var han toppsjef i TVNorge, han bidro til ProSibens oppstart av innholdsproduksjon og var styreformann i kommunikasjonshuset Dinamo.

– Morten er den ideelle personen til å utvikle MTGs norske virksomheter i en medieverden som er i rask endring. Han har omfattende og bred erfaring fra underholdningsindustrien, og dessuten inngående kunnskap om det norske markedet, sier visepresident i MTG og styreformann i MTGs nordiske lederforum, Anders Jensen. Han takker også Pål Falck-Petersen, som nå går tilbake til jobb som økonomidirektør etter å ha vært konstituert.

Påtroppende administrerende direktør i MTG Norge, Morten Aass, sier: 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og til å komme tilbake til det dynamiske norske markedet, og dessuten til å flytte tilbake til min hjemby Oslo. MTG Norge har vind i seilene, med vekst i de siste åtte kvartalene for MTG TV, og en vellykket lansering av den gratis, reklamefinansierte strømmeplattformen Viafree. Jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med de flinke folkene i MTG og utvikle mediehuset til å bli Norges ledende digitale underholdningsleverandør». 

 

Powered by Labrador CMS