Roberta Alenius tar over som kommunikasjonsdirektør i NENT.

Hun blir ny kommunikasjonsdirektør i Viaplay-eier NENT

Roberta Alenius blir NENT Groups nye kommunikasjonsdirektør, skriver selskapet i en pressemelding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Roberta Alenius blir kommunikasjonsdirektør i NENT Group (Nordic Entertainment Group) fra 1. september, skriver selskapet i en pressemelding. NENT eier blant annet Viaplay, Viafree, Viasat og TV 3. 

– Jeg ser virkelig fram til å begynne i NENT. Strømming forandrer framtiden til underholdning over hele verden og NENT er et selskap som ligger helt i front i denne industrien. Jeg håper å kunne fortelle NENTs unike historie på tvers av alle markeder, sier hun i meldingen. 

Hun har blant annet hatt jobben som kommunikasjonssjef for Telia og jobbet for den svenske statsministeren og regjeringen i mange år. Nå skal hun blant annet jobbe med PR og internkommunikasjon og rapporterer direkte til administrerende direktør Anders Jensen. 

Hun skal ha base i Stockholm. 

Administrerende direktør Anders Jensen er glad for å få Alenius med på laget. 

– Vår suksess er bygget på å sikre oss de beste talentene i hvert eneste ledd av selskapet. Roberta har en enestående historie, når det gjelder å levere på kreativ og effektiv kommunikasjon på toppnivå. Hennes kunnskaper, erfaring og lederegenskaper vil være et uvurderlig tilskudd når vi nå skal skru opp tempoet, for å sørge for at NENT Group kan posisjonere seg som et ledende strømmeselskap internasjonalt, sier Jensen i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS