Adelina Ibishi fortsetter med «Norske tilstander» på P3, men det blir uten makker Vida Lill Berge.
Adelina Ibishi fortsetter med «Norske tilstander» på P3, men det blir uten makker Vida Lill Berge.

Vida Lill Berge er ferdig i P3

– Jeg beskriver det som en kjærlighetssorg, sier Berge om at hun ikke får fortsette i P3.

Publisert

Vida Lill Berge og Adelina Ibishi har vært P3s dynamiske duo i programmet «Norske tilstander» det siste året, men nå er det klart at Berge ikke har fått fornyet kontrakten sin med kanalen. 

«Norske tilstander» gikk på lufta første gang 5. februar 2018, og tok med det over etter programmet «Verdens Rikeste Land».

– Det har vært en helt fantastisk tid, P3 var hele tiden drømmejobben og jeg har opplevd så mye med Norske Tilstander, P3aksjonen og VG-lista topp 20 og møtt nye venner jeg vil ha livet ut, men det har definitivt vært en stressende tilværelse med korte kontrakter i 3 år, skriver hun i en sms til Medier24. 

Berge startet i P3 i april 2016 og har sin siste dag fredag 29. mars. På sin egen Instagram skriver P3 at programmet fortsetter og er tilbake den 29. april, men da uten Berge. 

Hun sier hun ikke helt vet hva framtiden bringer, ettersom beskjeden om at vikariatet ikke blir forlenget kom for relativt kort tid siden. Hun forteller at hun nå har en form for kjærlighetssorg, og at hun vender nesa mot hovedstaden. 

– Jeg kommer til å savne Tyholt av hele mitt hjerte, Tyholt og P3 har vært mitt hjem og min hverdag så lenge og arbeidsplassen er stappet med venner, talenter og profesjonelle folk. For et sted! Jeg er selvfølgelig veldig skuffa over å ikke få fortsette, jeg beskriver det som en kjærlighetssorg når du elsker en jobb så mye, men ikke får fornyet kontrakten, skriver hun. 

Berge har tidligere uttalt at hun håper hun kan få slippe å være «Paradise-Vida» resten av livet, men er kanskje fortsatt mest kjent for å ha vunnet Paradise Hotel i 2012. 

Powered by Labrador CMS