Trigger trøkker på: Styrker laget med hele sju nye rådgivere

Solid rekruttering av PR-byrået.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

- Trigger styrker sin satsing på kreativitet, digitalt engasjement og samfunnskommunikasjon med syv nye rådgivere, skriver byrået på Trigger.no.

Trigger henter Mats Silberg fra Mørland & Johnsen og Marianne Vågan fra Gambit Hill+Knowlton, mens Bianca Olsson har drevet sitt eget selskap. Stine Pjaaten begynner fast etter å ha vært utleid til Norges Varemesse og Ida Pernille Hatlebrekke og Olina Søyland Bru kommer rett fra skolen. I tillegg begynner Frida Marie Grande i Trigger som deltidsansatt, mens hun fullfører siste året av sin utdanning.

Trigger-sjef Preben Carlsen er i meldingen på hjemmesiden sjeldent godt fornøyd med sine syv nye kollegaer:

– Jeg overdriver ikke når jeg sier at vi har fått syv av Norges absolutt største kommunikasjonstalenter med oss på laget. Våre nye kollegaer besitter en sjelden kombinasjon av ungt pågangsmot, kommunikasjonsteft, unike erfaringer og syn på verden. Vi er svært takknemlige for at så flinke folk velger Trigger som arbeidsplass når de skal utvikle både seg selv og byrået vårt videre. For en ting er sikkert – denne gjengen kommer til å gjøre oss bedre, sier Carlsen.

De sju nue har en bred kompetansebakgrunn – fra Westerdals til Mørland & Johnsen
.

– Trigger representerer en måte å jobbe på, og en kultur, som jeg kjenner meg veldig igjen i, og byr på utrolig mange spennende muligheter for å utvikle seg videre, sier Mats Silberg, som begynner som innholdsrådgiver i Trigger med spesielt ansvar for kommunikasjon i digitale kanaler.

Han er forøvrig den eneste mannlige av de sju nye ansatte - kanskje ikke så vanlig i denne bransjen.

Powered by Labrador CMS