Audun Holmøy Røhrt, daglig leder Fri Flyt // Erlend Sande, ansvarlig redaktør Fri Flyt // Gard Steiro, sjefredaktør og adm.dir i VG.

VG kjøper Fri Flyt

– Potensialet for videre vekst er betydelig når vi nå slår oss sammen, sier VG-sjefen, Gard Steiro.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

VG kjøper alle aksjene i Fri Flyt AS, opplyser Schibsted i en pressemelding.

Fri Flyt AS ble etablert i Bergen i 1998, og inkluderer det digitale universet friflyt.no, magasinene Fri Flyt og Jeger, samt nisjene Landevei, Terrengsykkel, Klatring, Ute og Jeger.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør i VG, Gard Steiro ser frem til å inkludere Fri Flyt-universet i mediehuset VG og Schibsted.

– Gründerne og de ansatte har i over 20 år gjort en imponerende jobb med å bygge en sterk merkevare med lojale og kvalitetsbevisste brukere, og Fri Flyts egenart skal ikke endres som en del av VG, sier Steiro.

– Vi har latt oss begeistre over journalistikken i Fri Flyt. Det er en kunnskapsrik og dedikert gjeng vi ser frem til å bli bedre kjent med. Potensialet for videre vekst er betydelig når vi nå slår oss sammen, fortsetter han.

Fri Flyt har i dag 18 medarbeidere, som vil jobbe tett med VG og Schibsteds miljøer, skriver Schibsted i pressemeldingen.

Gründer og daglig leder i Fri Flyt, Audun Holmøy Røhrt, sier at både VG og Schibsted har de samme verdiene som dem knyttet til redaksjonell integritet og å satse på flinke folk.

– I tillegg har de kunnskap vi kan lære mye av. Å bli en del av Norges desidert største avis og nettsted åpner for nye, store muligheter i videreutviklingen av Fri Flyt og våre nisjer, ikke minst digitalt. Det gjelder både på innholds-, distribusjons- og inntektssiden. Nå gleder vi oss veldig til å gå inn i en ny epoke – og skape et nytt kapittel i Fri Flyt-historien, sier Røhrt.

VG overtar formelt eierskapet fra og med 1. november.

Powered by Labrador CMS