Geir Magne Staurland går fra Gaffa til Natt&Dag.
Geir Magne Staurland går fra Gaffa til Natt&Dag.

Geir Magne Staurland er ny redaktør i Natt&Dag

Musikkmagasinet Gaffa mister redaktøren sin.

Publisert Sist oppdatert

Kulturmagasinet Natt&Dag har siden sommeren 2021 stått uten redaktør. Nå har Geir Magne Staurland tatt over redaktørrollen. Han forlater dermed Gaffa, der han også var redaktør.

– Jeg gleder meg til å levere fremoverlent kulturjournalistikk og bringe Natt&Dags legendariske merkevare og stil tilbake i offentligheten. Vi skal skrive med snert og sarkasme, men også nysgjerrighet og åpenhet. Vi skal selvfølgelig også ligge klare med dønn seriøse tofotstaklinger der det trengs, sier han i en pressemelding.

Han startet i jobben 1. januar. Staurland forteller at han ønsker å nå ut på nye flater og bli bredere enn tidligere.

– Jeg går inn i dette med en ærefrykt overfor den historien som runger i gangene og alle som har jobbet her tidligere. Det skal likevel ikke stoppe oss fra å tørre å se fremover og tenke ut hvordan Natt&Dag kan slå rot blant nye målgrupper, sier han.

Han varsler samtidig en tøffere og villere musikkritikk.

– Natt&Dag kommer til å ha en av de største anmeldelsesseksjonene i landet og den skal for alt i verden ikke være fylt med tannløse firere som aper etter presseskrivene. Den skal ha kritikk som tør å mene. Det vil gagne kulturlivet, kommenterer den nye redaktøren.

Powered by Labrador CMS