Gard L. Michalsen avbildet da han var sjefredaktør i E24.
Venstre-politiker Gard L. Michalsen avbildet da han var sjefredaktør i E24.

Tidligere E24-redaktør valgt inn i kommunestyret

– Jeg håper og tror jeg tar med meg en del erfaring fra både journalistikk, økonomi, næringsliv og kommunikasjon, sier Gard L. Michalsen.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere E24- og Medier24-redaktør Gard L. Michalsen er valgt inn i kommunestyret i Andøy kommune for Venstre. 

Det ble klart etter mandagens lokalvalg. 

– Jeg håper og tror jeg tar med meg en del erfaring fra både journalistikk, økonomi, næringsliv og kommunikasjon inn til kommunestyret. Kanskje kan jeg bidra til tiltak som skal gjøre Andøy mer synlig, med alt vi har å fortelle, sier Michalsen til Medier24.

Michalsen flyttet i fjor hjem til Andøy i Vesterålen etter flere år i Oslo, og meldte seg inn i Venstre.

Han forlot mediebransjen i 2021 og startet da Heia Nord-Norge.

Michalsen sluttet høsten 2020 som ansvarlig redaktør i E24, etter det han omtalte som «tydelige tilbakemeldinger fra redaksjonen».

Han begynte som E24-redaktør sommeren 2018, etter at han - for ordens skyld - startet opp Medier24 i 2014 og var redaktør fram til exiten.

Michalsen er for øvrig ikke den eneste tidligere redaktøren eller journalisten som blir å finne i et kommunestyre de neste fire årene. 

Også redaksjonssjef i Forsvarets forum, Paal Ravnaas, blir å finne i politikken i Stange kommune, meldte Journalisten tidligere denne uken.

Ravnaas har vært varaordfører i i kommunen siden 2019, og har ikke jobbet journalistisk i Forsvaret forum siden den gang. Nå kan han bli ordfører på heltid i Stange for lokale Nærmiljølista.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS