Hans Geelmuyden går av som toppsjef i GK

– Debatten om mangfold og integrering i Norge i juni i år har fremskyndet beslutningen om å slippe til yngre krefter, sier han.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hans Geelmuyden (63) går av som toppsjef for kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese (GK), bekrefter han overfor Dagens Næringsliv.

Han vil fortsette som eier og styreleder i GK Gruppen, og være seniorrådgiver i GK.

Han startet GK sammen med Jo Kiese i 1989, og har vært gruppesjef helt frem til nå.

Karne Lykkebo (38) overtar som managing partner i Geelmuyden Kiese Gruppen, opplyser selskapet i en pressemelding

Hun har jobbet i GK i Danmark de siste ni årene, og har vært partner de siste fire årene. 

– Karne har ledet en vellykket turn-around ved det danske kontoret de to siste årene. Hun har også gått i bresjen for å utvikle Geelmuyden Kiese til å bli et skandinavisk samfunnsbyrå. Derfor var det naturlig å be henne ta stafettpinnen videre, sier Geelmuyden. 

– Debatten om mangfold og integrering i Norge i juni i år har fremskyndet beslutningen om å slippe til yngre krefter. Står du stille, blir du skutt, sier Hans Geelmuyden.

Lykkebo gleder seg over sin nye jobb.

– Hos Geelmuyden Kiese er vi mere enn 100 hjerner, som hver dag skaper kommunikasjon som endrer holdninger, flytter markedsandeler og skaper endringer i samfunnene våre. Det er et stort privilegium å få lov til å stå i spissen for så mange gode folk på tvers av grenser, sier hun.

– Jeg gleder meg til å videreutvikle Geelmuyden Kiese – for slik verden utvikler seg, har behovet for kommunikasjon som styrker åpenhet, bærekraft og samspillet mellom virksomheter, borgere og samfunn, aldri vært større enn nå, sier Lykkebo.

Fra venstre: Karne Lykkebo, Hans Geelmuyden og Marit Høvik Hartmann
Powered by Labrador CMS