Geelmuyden Kiese permitterer 21 ansatte i Norge

«Begrunnelsen for permitteringsvarselet er at koronavirus og børsfall har fått og vil få store konsekvenser for selskapets omsetning», skriver selskapet i en pressemelding.

Publisert

Saken oppdateres 

PR-byrået Geelmuyden Kiese har 130 ansatte i Norge - og har i dag sendt permitteringsvarsel til 21 ansatte, skriver de i en pressemelding.

«Begrunnelsen for permitteringsvarselet er at koronavirus og børsfall har fått og vil få store konsekvenser for selskapets omsetning. Kunder har stanset mange prosjekter og kampanjer. Vi er forberedt på at det kommer flere utsettelser, og er usikre på konsekvensene av situasjonen og hvor lenge de vil vare. For å opprettholde driften i selskapet og for å sikre arbeidsplasser må vi redusere kostnader umiddelbart», skriver de. - Vi som blir på vakt garanterer kundene våre å levere kommunikasjonstjenester med GK kvalitet fremover. Målet vårt er å sikre og øke omsetningen i Norge, slik at vi kan invitere tilbake våre permitterte kolleger så snart som mulig, sier Hans Geelmuyden, sjef i GK Gruppen og GK Norge i meldingen.

«Norske partnere er enige om å redusere egen lønn med 25 prosent med umiddelbar virkning, og har bedt medarbeidere som ikke permitteres om å redusere sin lønn med 20 prosent frem til 1. juni i første omgang. Lønnsreduksjonen er frivillig», skriver de videre.

Powered by Labrador CMS