Denne gjengen skal lage sommer-tv på TV2.
Denne gjengen skal lage sommer-tv på TV2.

Disse skal lage «God sommer Norge» på TV2

- Redaksjonen jobber nå iherdig med kjøreplaner og planlegging mens alle TV 2-profilene gleder seg til hver sin uke med sommerjobb, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken i en pressemelding.

Publisert

Også i år satser TV2 på å lage kose-tv i sommervarmen -  og har fått med seg en blanding av gamle kjenninger og nye profiler.

Først ut er Katarina Flatland og Fredrik Græsvik som programledere, med Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom som reisende team fra Hardanger. 

-Det er en glede at «God sommer Norge» er tilbake på TV 2, og at sommerkveldene igjen fylles av aktuelle gjester, artister og god stemning når flere av våre mest kjente programledere og profiler skal lede sendingene fra Aker brygge, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken i en pressemelding. 

Programmet sendes direkte fra et gjennomsiktig studio på Aker brygge i Oslo.

- Redaksjonen jobber nå iherdig med kjøreplaner og planlegging mens alle TV 2-profilene gleder seg til hver sin uke med sommerjobb, sier han i pressemeldingen. 

Disse er med

TV2 velger å skifte programledere gjennom sommeren, og har fordelt ukene mellom ulike profiler. 

Uke 30: Katarina Flatland og Fredrik Græsvik er programledere. Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er på reise i Hardanger.

Uke 31: Guri Solberg og Bjarne Brøndbo er programledere, og Desta Marie Beeder skal på reise i Lofoten.

Uke 32: Eli Kari Gjengedal og Peter Moi Bubresko er programledere, og Finn Schjøll skal på reise på Sør- og Østlandet.

Uke 33: Linn Wiik og Morten Sandøy er programledere. Reisereporter bekreftes snart.

Disse er også med:Even Hveten (John Brungot) bidrar med sommerquiz fra bondegården sin.Espen Lervaag sjekker gjestfriheten hos ferierende nordmenn.

Powered by Labrador CMS