Good Game og Harald Strømme (t.v) slår seg sammen med gjengen i Level Up.

Good Game og Youtube-kanalen Level Up går sammen: – En innertier av en match

– Vi har datet heftig et par år allerede og fikk heldigvis ja da vi til slutt mannet oss opp til å fri, sier Harald Strømme, gründer og styreleder i Good Game.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det norske e-sport selskapet Good Game, som blant annet står bak nettavisen Gamer.no og Telialigaen, går inn som største eier i Level Up, en spillredaksjon på YouTube, Twitch og i podkastmarkedet.

Sammen vil selskapene styrke entusiasmen for gaming og spill, og videreutvikle økosystemet for e-sport i Norge.

- Dette er en innertier av en match. Vi har datet heftig et par år allerede og fikk heldigvis ja da vi til slutt mannet oss opp til å fri, forteller Harald Strømme, gründer og styreleder i Good Game.

Strømme sier at Good Game vil tilby norske gamere og e-sportutøvere et bredt tilbud, og at å bli sterkere på journalistikk og videoinnhold er avgjørende for dem. Dette vil Level Up bidra til.

– Gjennom oss skal du både kunne trene, finne motspillere og lagkamerater, finne inspirasjon, konkurrere og holde deg informert om alt som skjer i spillbransjen og e-sportens verden, sier Strømme.

Level Up startet som et ukemagasin på VGTV for 10 år siden, og ble videreført som uavhengig selskap i 2016. De to ildsjelene bak Level Up, Rune Fjeld Olsen og Karl-Martin Hogsnes, har bygget seg opp en stor fanskare med lojale brukere, og Rune er i tillegg spillanmelder og ekspertkommentator i NRK.

- Level Up har vært et eventyr for oss, både i VGTV og i nesten seks år som eget indieselskap. Nå er tiden moden for å ta det neste skrittet. Og da er Good Game den perfekte turkameraten for oss, sier Rune Fjeld Olsen, som fortsatt skal lede Level Up.

Powered by Labrador CMS