Gunn Kirsti Løkka, markedsdirektør i SiO
Gunn Kirsti Løkka, markedsdirektør i SiO

22.000 har lastet ned podkast om eksamen, studentliv og motivasjon: Slik treffer Samskipnaden i Oslo Akershus‎ studenter med lyd

De gode tallene bekrefter at podkast er en god måte å treffe studentene på, forteller markedsdirektør Gunn Kirsti Løkka i SiO.

Publisert

I fjor startet SiO opp podkast-satsingen Eksamensboost, som raskt ble en av de mest populære podkastene i Norge.

Nå varsler de om nye tall, der årets utgaver er lastet ned over 22.000 ganger. Til sammen er det produsert 30 podkaster med eksamenstips.

Målet er å gi motivasjon, tips og råd for alle studenter frem mot eksamen, opplyser Gunn Kirsti Løkka i SiO i en pressemelding:

– Det å høre ekte fortellinger fra andres studietid, det å vite hvordan andre taklet studielivet, er det vi setter fokus på i denne runden av Eksamensboost. En av de tingene vi får gode tilbakemeldinger på, er at det er praktisk fordi studentene lytter når de selv har tid, for eksempel når man gjør husarbeid eller går en tur, opplyser hun.

– Denne gangen er det studenter og tidligere studenter som forteller sine unike historier og gi sine råd, fra student til student. Dessuten har vi eksperter fra SiO til å snakke om helse, trening og stressmestring på en måte som booster studentene, fortsetter Løkka i meldinga.

Powered by Labrador CMS