Haddy Njie får med seg Mikkel Niva til å lede Kvelden før kvelden

Haddy Njie får med seg Mikkel Niva til å lede Kvelden før kvelden

Medier24 kunne melde onsdag at Njie skal lede det tradisjonsrike programmet. Nå bekrefter NRK det samme - og melder samtidig hvem som blir medprogramleder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Som Medier24 fortalte onsdag er det Haddy Njie som skal lede Kvelden før kvelden på NRK - og nå bekrefter NRK det samme.

I en melding torsdag morgen skriver statskanalen at hun får med seg Mikkel Niva, opplyser underholdningsredaktør Charlo Halvorsen.

– Kvelden før kvelden er et våre mest sette TV-programmer, som skal ta hele familien inn i kvelden før den store kvelden. Og til det bruker vi programledere som både har humor, varme og journalistisk kompetanse. Med et innhold som både vil more, underholde og gi ettertanke har vi stor tro på at Haddy og Mikkel vil lede årets store førjulsbegivenhet på en veldig god måte, sier Halvorsen i meldinga.

Haddy Njie har tidligere ledet programmet tre ganger, men i år var det uklart om hun skulle få gjøre det en fjerde gang.

oktober skrev VG at spørsmålet reiste seg etter Njies kontroversielle intervju med NRK-programleder Anne Lindmo. Intervjuet handlet om Njies bok «Dagbok», som handler om hvordan Njie og hennes ektemann Trond Giske opplevde perioden fra før de første sakene om varslene Giske ble publisert i norske medier, til han måtte trekke seg som nestleder i Arbeiderpartiet.

Intervjuet med Lindmo fikk det til å koke i sosiale medier

«De pleide å gå på Skavlan, samfunnstopper, når det gikk galt. Det var en måte å få sympati på uimotsagt. Men trodde ikke det skulle skje hos Anne Lindmo i en #metoo debatt», skrev Dagbladets Marie Simonsen på Twitter. 

I tillegg mottok Kringkastingsrådet 44 klager på intervjuet. Saken ble imidlertid ikke diskutert i rådet, da den også ble klaget inn til PFU.

Powered by Labrador CMS