Slik ser morgendagens Se og Hør ut.
Slik ser morgendagens Se og Hør ut.

Trond Giske er ikke bare tilbake i den politiske debatten med full kraft. Fredag snakker han og kona ut i Se og Hør

- Det har svirret så mange rykter rundt paret, og deres familieliv er selvsagt interessant for våre lesere, sier sjefredaktør Ulf André Andersen.

Publisert

Arbeiderpartiets tidligere nestleder Trond Giske har denne uka gjort et kraftfullt comeback i norsk politikk, med klar motstand mot EUs energibyrå Acer - i opposisjon til partileder Jonas Gahr Støre. 

Og mannen som ikke har svart på mange spørsmål fra journalister de siste månedene, gjør denne uke et comeback i spaltene også som privatpersonen og familiemannen Trond Giske - i Se og Hør. 

Det bekrefter sjefredaktør Ulf André Andersen, på spørsmål fra Medier24.

Som bildet viser er både forside og flere sider inni tapetsert med bilder av Giskes kone Haddy N'jie og Trond selv, som «snakker ut for første gang». Det skjer selvsagt helt eksklusivt, med en overskrift som forteller at «kjærligheten vår har aldri vært sterkere». 

 

- Vi er selvsagt stolte av å ha dem

Men hvorfor velger Ap-politikeren Se og Hør som arena for denne historien?

Det er bladets tabloide sjefredaktør Ulf André Andersen ganske konservativ i formuleringene rundt, når han skal svare:

Se og Hør-redaktør Ulf André Andersen - her med tidligere utviklingsredaktør Ingeborg Heldal, som nå er blitt KK-redaktør.
Se og Hør-redaktør Ulf André Andersen - her med tidligere utviklingsredaktør Ingeborg Heldal, som nå er blitt KK-redaktør.

- Det spørsmålet må du nok først og fremst stille til hovedpersonene. Vi er selvsagt stolte av å ha dem. Og vi prøver å behandle alle med respekt, sier «Uffe». 

- Dette er ikke noe bud om at Se og Hør skal bli en nyhetsavis med politisk journalistikk?

- Nei, og denne saken handler heller ikke om politikken. Men vi er opptatt av hva som skjer i kjølvannet av store politiske hendelser, og hvordan det påvirker familielivet til menneskene bak. Det er mange interessert i, i hvert fall våre lesere, sier Andersen. 

- Kommer det fram noe nytt og revolusjonerende?

- Det må du nok betale for bladet og lese om i Se og Hør for å få vite! Jeg kan jo ikke si for mye om et upublisert intervju, sier redaktøren muntert. 

 

Snakker ikke om politikk

- Du sier at det ikke handler om politikk, men blir det et «koseintervju» uten kritiske spørsmål?

- Dere får lese intervjuet. Selve saken og det politiske spillet er ferdig. Nå er vi interessert i det som skjer rundt dem. Det har svirret så mange rykter rundt paret, og det er familielivet de snakker om nå - og som våre lesere er interessert i, svarer han. 

- Et siste spørsmål som vel hører med: Hva har de fått for å stille opp?

- De har selvsagt ikke fått noen som helst betaling, sier Se og Hør-redaktør Ulf André Andersen. 

 

Powered by Labrador CMS