HARALD STRØMME

Harald Strømme & co får med seg Telia på gamersatsing: Skal satse nordisk

Tidligere i år har Strømme og Good Game inngått samarbeidsavtaler med Norsk Tipping, VG og Norsk Toppfotball. Nå kommer også pengene.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Telia Norge blir hovedsponsor for den norske e-sportligaen. Ligaen er den største nasjonale e-sportligaen i Europa, opplyser Good Game AS, som eies av tidligere Discovery-topp Harald Strømme, i en pressemelding.

Selskapet eier også nettavisa Gamer.no. Flere andre medier snuser også på en egen gamingsatsing.

Avtalen mellom Telia og e-sportselskapet Good Game er langsiktig og har som mål om å utvikle et nordisk konsept og satsing innen e-sport. Telia tar dermed eierskap til den norske e-sportligaen, som tidligere ble sponset av konkurrenten Telenor.

- E-sporten er i eksplosiv vekst og passer godt sammen med det som er kjernen i det vi tilbyr, lynraskt bredbånd og mobilnett i verdensklasse. Vi skal bruke læringen og innsikten vi får fra denne målgruppen til å lansere nye digitale opplevelser, sier Camilla Forberg, Head of Strategic Brand and Marketing i Telia Norge i en melding..

Totalt deltar over 4.000 e-sportsutøvere i Telialigaen, som er organisert i seks divisjoner. Årlig arrangeres det over 10.000 kamper i ligaen.

- Dette er en svært spennende satsing for hele det norske og nordiske e-sportmiljøet som gjør oss i stand til å gire om for ny vekst og profesjonalisering av sektoren. Telialigaen skal være inngangsporten til den raskest voksende aktiviteten i verden, sier Harald Strømme, som står bak e-sportselskapet Good Game, som også driver nettstedet Gamer.no og eSerien i FIFA.

Powered by Labrador CMS