Straks kommer HBO med sin første norske original­serie: Slik blir «Beforeigners»

Nå har traileren til dramaserien kommet.

Publisert

Nå kan du se traileren til HBOs første norske originalproduksjon, Beforeigners. Serien har premiere den 21. august på HBO Nordic.   

I hovedrollene finner vi Nicolai Cleve Broch og Krista Kosonen. Serien omtales som en science fiction-satire.  

Serien er skapt av Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad (Lillyhammer), og regissert av filmskaperen Jens Lien. 

 

– Særdeles original 

HBOs Beforeigners begynner med at et fenomen inntreffer verden over og serien beveger seg inn i ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall. Serien følger så to detektiver som etterforsker drapet på en ukjent kvinne med steinaldertatoveringer - som underveis gjør uventede funn.

– Serien utforsker hva en bølge av immigranter fra fortiden ville gjort med dagens samfunn. Vi ser frem til å sette denne historien ut i livet sammen med regissør Jens Lien, skriver Bjørnstad og Skodvin i en pressemelding til Aftenposten. 

Beforeigners er produsert av Rubicon TV, en del av Endemol Shine Group. Executive produsenter for HBO er Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root. 

Beforeigners er en særdeles original og underholdende satire fra nær fremtid. Jeg er veldig stolt over at dette blir vår første norske serie. Det er en morsom, annerledes og tankevekkende serie, en ekte HBO-produksjon, skriver Hanne Palmquist, sjef for originalt innhold ved HBO Nordic til Aftenposten. 

Powered by Labrador CMS