Styreleder Heine F. Birkeland og daglig leder i TV Haugaland, Morten E. Vorre.

Gir seg som daglig leder i TV Haugaland

Overlater selskapet til de ansatte. 

Publisert Sist oppdatert

Heine F. Birkeland gir seg som daglig leder i TV Haugaland, og overlater selskapet til de ansatte.  Morten E. Vorre overtar som ny daglig leder.

-Morten har jobbet hos oss både som salgsleder og innleid produsent, så han kjenner både markedet og kundene våre fra før. Jeg tror dette vil bli positivt for kanalens markedsarbeid, sier Birkeland.

-Jeg har alltid vært glad i TV Haugaland og ser frem til å komme i gang med arbeidet, sier Vorre.

Mediehuset har lagt bak seg et krevende år, melder de. Årsregnskapet for i fjor endte på et underskudd på 4,2 millioner kroner og et udekket tap på om lag syv millioner. 

I mai ble det også kjent at Schibsted trakk seg ut av mediehuset, etter bare et halvannet år, og selskapet gikk tilbake lokalt eierskap. 

Mediehuset viser til at det da ble iverksatt kostnadskutt, som reduserte kostnadene med omtrent 40 prosent. Blant annet ble staben i kanalen redusert med tre årsverk. 

– Kostnadskuttene har gitt resultat, og kanalen har klart å holde grønne tall siden mai. TV Haugaland har også fått tilgang til flere nye markedsprodukter de siste månedene, så jeg har tro på at selskapet kan klare positive tall videre utover høsten, avslutter Birkeland.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS