Helena Viktoria Johnsen bransjekoordinator hos Universitetet i Bergen.

Helena Viktoria Johnsen slutter i SUJO – blir bransjekoordinator hos UiB

– Jeg gleder meg til å få være brobygger mellom Instituttet, studenter og mediebransjen, sier Helena Viktoria Johnsen om sin nye jobb.

Publisert Sist oppdatert

Helena Viktoria Johnsen er ansatt som ny bransjekoordinator hos Universitetet i Bergen (UiB).

Det skriver universitetet i en pressemelding tirsdag.

Johnsen kommer fra Senter for undersøkende journalistikk (SUJO), hvor hun har undervist journalistikkstudentene på bachelornivå i høst. Hun har journalistisk bakgrunn fra NRK.

– Jeg gleder meg til å få være brobygger mellom Instituttet, studenter og mediebransjen. Det er helt fantastisk å få kunne arbeide med unge studenter som er sultne på det mediebransjen kan tilby. Jeg er sikker på at vi kan få til gode og spennende samarbeid med bransjen som er vinn-vinn for alle parter, sier Johnsen.

I meldingen skriver UiB at hovedoppgaven for stillingen er koordinering og ansvar for bransjekontakt og samarbeid knytt opp mot instituttet sine studieprogram i Media City Bergen (MCB) og i medievitenskap.

Faglig ansvarlig for journalistikkprogrammene i MCB, førsteamanuensis Lars Arve Røssland, forteller at de praktisk rettede programmene ved MCB er sentralt plassert i medieklyngen.

– Det innebærer at de er i levende kontakt med aktørene i mediebransjen hver dag. Helena vil dermed ta seg av det vi alt har av samarbeid på alle nivåer, men er også særs sentral i den stadige utviklingen av dette samarbeidet, sier Røssland.

Powered by Labrador CMS