LIVE FROM HELL: Schibsted-direktør Torry Pedersen besøkte trøndersk mediekonferanse fredag kveld.

M24TV:

- Jeg bekymrer meg ikke lenger over titlenes presisjon eller lesernes aggresjon, sier tidligere VG-sjef Torry Pedersen

For et drøyt år siden gikk han av som VG-redaktør for å bli Schibsted-topp. Vi spurte Pedersen om medieåret som gikk - og det som kommer.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Torry Pedersen på Hellkonferansen

Ett år og litt til har gått siden Torry Pedersen gikk av som VG-sjef for å bli direktør i Schibsted. Siden har han knapt vært å se i spaltene. Så hvordan går det egentlig med han? Hva tenker han om medieåret som har gått? Og ikke minst - de som kommer? Vi møtte 60-åringen på Hellkonferansen i Trøndelag fredag kveld - her er vårt intervju med den fargerike medielederen:

Posted by Medier24 on 2. februar 2018

(HELLKONFERANSEN): Det er gått ett år og noen uker og siden Torry Pedersen (60) gikk av som sjefredaktør og direktør for VG - til ny jobb som publistisk direktør i Schibsted. 

Med det forsvant han også ut av det umiddelbare rampelyset: Østfoldingen fikk ikke lenger skylda i Dagsnytt 18 hver gang VG hadde gjort noe galt, og han ble ikke oppringt annen hver uke for å svare på anklager om nye brudd på tekstreklamereglene. 

Til gjengjeld har han fått en travel hverdag - nå som styreleder for Schibsteds fem store mediehus i Norge, inkludert hans tidligere arbeidsplass VG. 

Det fins få bilder av Torry Pedersen i vårt arkiv fra 2017, men slik ser han altså ut i dag.

Til Hellkonferansen på Stjørdal fredag kveld var Pedersen invitert for å snakke om både medieutvikling, egen karriere og bransjens framtid. 

Medier24 tok en prat med medietoppen etter seansen - og den kan du se øverst i saken. 

 

Powered by Labrador CMS