Slutter som redaktør: Robin Røkke i Nordre.

Redaktør slutter etter uenigheter

Robin Røkke går av som redaktør i avisa Nordre. Hilde Beate Ellingsæter er konstituert som redaktør.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bakgrunnen er ifølge en leder ført i ordet av Røkke selv, at de ikke greide å bli enige om organisatoriske forhold og veien videre for avisa. 

Lederen sto på trykk i Nordre torsdag, mens søndag hadde han siste arbeidsdag i avisa som dekker Haram og Sandøy i Møre og Romsdal. 

– Det kom til et punkt der det var vanskelig å se for seg ei løsning som alle var godt fornøyd med, sier han til Medier24. 

Han forteller at han imidlertid er glad for måten det har skjedd på. 

– Det gikk fort, men det har vært rørende å få så mange tilbakemeldinger fra lesere og andre jeg har samarbeida med, sier han. 

Røkke eier i dag en tredjedel av selskapet Haramsnytt AS, som gir ut avisa Nordre. Han har ingen planer om å selge seg ut. 

– Arbeidsforholdet er ikke knyta til det at jeg er aksjonær. Jeg må få si at jeg virkelig ønsker alle kollegene mine lykke til videre. Jeg håper det går strålende, og jeg skal selvsagt fortsette å lese avisa, sier han. 

Røkke har ingen umiddelbare planer for hva han skal gjøre framover, men han forteller at han vurderer flere alternativer. 

Hilde Beate Ellingsæter er konstituert som redaktør i Nordre etter Røkke.

- Det kom jo litt brått på. Redaktøren gikk av sist søndag og jeg startet mandagen. For meg blir det jo en litt annen hverdag, sier hun til Romsdals Budstikke

Ellingsæter kommer fra stillingen som journalist i avisa. 

Powered by Labrador CMS