Rune Thomas Ege forlater VG: Blir kommunikasjonssjef i Hurtigruten

– Jeg gleder meg til å bruke kompetansen og eventyrlysten min i et av Norges råeste og mest fremtidsrettede selskaper, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rune Thomas Ege blir ny kommunikasjonssjef i Hurtigruten, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å bruke kompetansen og eventyrlysten min i et av Norges råeste og mest fremtidsrettede selskaper, sier han i pressemeldingen.

Ege har de siste årene arbeidet som utenriksjournalist i VG, og har bred bakgrunn fra reiselivs- og nyhetsarbeid i det samme mediehuset. Han har i tillegg jobbet som nyhetsreporter i TV 2 og som presse- og informasjonsoffiser for norske styrker i Afghanistan, heter det.

– Det er en unik mulighet i et unikt selskap som kombinerer tradisjon og innovasjon. Hurtigruten har solid forankring langs norskekysten, samtidig som selskapet satser offensivt og globalt på bærekraftig opplevelsesturisme. Selvfølgelig vil jeg være med på denne seilingen, opplyser han i pressemeldingen.

Selskapet opplyser at han også skal være en av selskapets talsmenn, noe kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten er svært fornøyd med:

– Rune Thomas vil med sin kompetanse fra sentrale roller i noen av Norges viktigste redaksjoner styrke kommunikasjonslaget vårt. Han vil bidra til å styrke Hurtigrutens posisjon som et ledende transport- og reiselivsselskap på norskekysten. Erfaringen hans fra utenriks- og reiselivsjournalistikk er verdifull for et selskap som er verdensledende på bærekraftig opplevelsesreiseliv i Arktis og Antarktis, sier hun.

Ege begynner i Hurtigruten 7. november, opplyser selskapet.

Powered by Labrador CMS