Svein Harald Lian slutter i TV 2 og blir kommunikasjonsrådgiver.
Svein Harald Lian slutter i TV 2 og blir kommunikasjonsrådgiver.

Svein Harald Lian fra TV 2 blir ny kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten

Dermed slutter én av to hos TV 2s Tromsø-kontor.

Publisert

Lian blir en del av Hurtigrutens kommunikasjonsavdeling, og skal ha base ved selskapets hovedkontor i Tromsø. opplyser selskapet i en pressemelding.

- Som så mange andre har jeg et nært forhold til Hurtigruten. Noen av mine beste ferieminner har jeg fra turene langs norskekysten. Jeg gleder meg til å jobbe i et selskap som satser så hardt og bærekraftig, sier Lian i meldinga.

38-åringen begynte i TV 2 i år 2000.

De siste seks årene har han jobbet ved TV 2s Tromsø-kontor, der han har dekket Troms, Finnmark og Svalbard som nyhetsjournalist.

Kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten i Hurtigruten skriver i pressemeldingen at hun er svært fornøyd med å ha fått Lian om bord.

- Svein har en forståelse for den moderne mediedynamikken som er verdifull for oss. Hurtigruten tilbyr unike opplevelser, spennende reisemål og et viktig transporttilbud, og Sveins videokompetanse er viktig for å fortelle historiene om Hurtigruten i et mediebilde der levende bilder blir stadig viktigere. Vi er sikre på at han vil bidra sterkt til at vi når de høye målene vi har satt oss.

Lian skal ha både strategiske og operative kommunikasjonsoppgaver i Hurtigruten, og blir en av selskapets talspersoner for media.

Dette betyr etter alt å dømme at TV 2s kontor i Tromsø, som skulle nedbemannes fra to personer til én - får til dette med en frivillig løsning.

Lian begynner i Hurtigruten 6. februar. 

Powered by Labrador CMS