Ansvarlig redaktør i Radio Nova, Ina Sletten
Ansvarlig redaktør i Radio Nova, Ina Sletten

Ina Sletten er ny ansvarlig redaktør i Radio Nova

– Etter et tungt halvår med stengte lokaler gleder jeg meg enormt til å kunne invitere medlemmene våre tilbake til studio, så fort det lar seg gjøre, sier den nye redaktøren.

Publisert

Ina Elizabeth Sletten (23) er valgt til ny ansvarlig redaktør i Radio Nova. Siden 2018 har hun vært med som journalist og redaksjonsleder for filmprogrammet Nova Noir. Hun har vist stort engasjement for kanalen gjennom disse årene, med et sterkt fokus på sosialt samhold og kreativ utfoldelse.

På grunn av koronapandemien har lokalene til kanalen på Chateau Neuf vært stengt siden november, men Sletten ser lyst på høsten og fremtidig gjenåpning.

– Etter et tungt halvår med stengte lokaler gleder jeg meg enormt til å kunne invitere medlemmene våre tilbake til studio, så fort det lar seg gjøre. Flere av programmene våre har stått på for å levere radio hjemmefra, men det blir godt å se liv i gangene på Chateau Neuf igjen, sier Sletten og legger til:

–Som ny ansvarlig redaktør er det en ære å lede Radio Nova inn i den kommende tiden, blant annet med tanke på neste års feiring av 40 år med radioproduksjon.

Sammen med Sletten består Radio Novas nye ledelse av fagsjef Henrik Evensen (25), teknisk sjef Ullerikke Svenne (26), daglig leder Aleksander Ramm (27), nyhetsredaktør Samuel Ostrev Berntsen (20), sosiale medier-ansvarlig Anna Shona Øvrevik (26) og musikkredaktør Chika Egbeocha (28).

Radio Nova er en studentradio i Oslo som har over 100 frivillige medlemmer. Helt siden 1982 har de laget radio og er dermed en av de eldste lokalradioene i Norge. Hos Radio Nova sendes det 7 dager i uka, 24 timer i døgnet og er starten for mange store artister og flinke journalister. Nå er Radio Nova en av de største nærradioene og sender på DAB+ i hele Oslo-området og på nett.

Powered by Labrador CMS