I år er det denne trioen som sikrer julestemninga lillejulaften: Robert Stoltenberg, Christopher Haaftun og Ingrid Gjessing Linhave.
I år er det denne trioen som sikrer julestemninga lillejulaften: Robert Stoltenberg, Christopher Haaftun og Ingrid Gjessing Linhave.

Slik blir kvelden før kvelden

Robert Stoltenberg, Ingrid Gjessing Linhave og kokk Christopher Haatuft inviterer hele landet til festligheter og juleselskap i Kvelden før kvelden.

Publisert Sist oppdatert

Saken oppdateres.

Tradisjonen tro er det lille juleaften klart for NRK-programmet «Kvelden før kvelden».

Programlederne gleder seg veldig til å samle Norge til Kvelden før kvelden. Ingrid Gjessing Linhave karakteriserer det som en drømmejobb.

– Jeg er så heldig som får lede Kvelden før Kvelden med Robert. Jeg er en elendig kokk, men jeg elsker å lage god stemning og ordne til jul, så jeg skal gi alt for at alle som ser på skal kose seg.

Gjessing Linhave legger til at hun allerede har mildt overtenning. 

 – For vi har fått med oss verdens kuleste bergenser og stjernekokk, Christopher Haatuft, og vi har gjester som er topptrent i å skape gøyale øyeblikk og feststemning. Så blir det så klart musikk, tradisjoner og jul på forskjellige vis, noe for enhver - for på denne julefesten er alle invitert! 

Robert Stoltenberg sier han går til oppgaven med både ydmykhet og glede: 

– Programmet skal få folk til å slappe av og senke skuldrene, så vi prøver å skape en løs tone, samtidig som det også skal ligge et snev av høytid i bunn. Jula er for alle og feires på ulikt vis. 

Stoltenberg påpeker at for noen kan jula også være utfordrende. 

– Ensomhet forsterkes, og medias fokus på den «perfekte jula» kan oppleves som krevende og ekskluderende. Dessuten lever vi en urolig tid. Alle disse tankene er det viktig å ha i bakhodet når vi trer inn i rollene som programledere, sier han.

Viggo Venn, Petter Schjerven og søstrene Anne og Eva B. Ragde er blant gjestene som kommer. Det blir et muntert besøk fra gutta i Gauteshow, og Martha Leivestad leder an i Kvelden før kveldens julefilmpanel. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS