NENT Group sikrer seg langsiktig avtale til Ishockey-VM. Illustrasjonsfoto
NENT Group sikrer seg langsiktig avtale til Ishockey-VM. Illustrasjonsfoto

Viasat-eier NENT Group sikrer seg femårig avtale om å sende Ishockey-VM

Det skandinaviske mediekonsernet fortsetter å sanke sportsrettigheter. Nå har de rettigheter til de fem neste verdensmesterskapene i ishockey.

Publisert

Ishockey-VM 2019 skal sendes på Viasat 4, Viasport og Viaplay i mai, opplyser konsernet i en melding.

Ishockey-VM 2019 skal sendes på Viasat 4, Viasport og Viaplay i mai. Norges kamper vil bli vist på Viasat 4.

I går ble  det kjent at det skandinaviske mediekonsernet snappet opp rettighetene til en stor vintersportspakke foran NRK og TV 2. Det skal ha kostet konsernet opp mot to milliarder kroner, erfarer Medier24.

Nå styrker de porteføljen ytterligere med en femårig avtale om Ishockey-VM.

- Sportsinnhold samler seerne foran TV-skjermen, og vi er svært fornøyde med rettighetene vi nå har sikret oss. Rettighetene til ishockey-VM passer perfekt inn i rekken av de nyervervede vintersportsrettighetene og ellers sterke hockey-rettighetene vi tilbyr på NENT Groups kanaler og plattformer, sier administrerende direktør i NENT Group, Vegard Klubbenes Drogseth i meldinga.

VM 2019 arrangeres i Slovakia 10. – 26. mai. Norge spiller de sju gruppespillkampene sine i hovedstaden Bratislava. Ved siden av Norge, består gruppe B av Sverige, Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia.

Alle Norges kamper og hele sluttspillet vil bli vist på Viasat 4 og Viaplay. De resterende kampene vil bli vist på Viasport og Viaplay.

NENT Group har sendt Ishockey-VM en rekke ganger tidligere, og har også de nordiske rettighetene til NHL og KHL, de to største ligaene i verden.

- Ishockey-VM er en svært god sportsrettighet, og vi gleder oss til å kunne følge Norge i aksjon mot verdens fremste hockeynasjoner i årene som kommer, sier sportssjef i NENT Group, Anne Tufte.

NENT Group har sikret seg rettighetene til hockey-VM fra Slovakia i 2019, fra Sveits i 2020, Hviterussland/Latvia i 2021, Finland i 2022 og Russland i 2023.

Kvartfinalene i VM 2019 er fordelt mellom arrangørbyene Bratislava og Košice, mens begge semifinalene og finalen spilles i hovedstaden.

Powered by Labrador CMS