Slik blir høsten på TV 2 - Zaman og Amble med ny journalistisk storsatsing

Janne Amble og Kadafi Zaman skal  «ta med seerne inn bak lukkede dører, og kaste lys på sprekkene i den norske fasaden».

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV 2 presenterte en rekke nyheter på sin høstlansering i Bergen torsdag.

– TV 2 handler om fellesskap. Om de store opplevelsene som samler folk, programmene som bygger på samtalene vi har med dem rundt oss, og som skaper grunnlag for nye. I år er de store publikumsfavorittene tilbake, og vi lanserer også helt nye programmer, skriver kanalen i en pressemelding.

Blant nyhetene er den nye journalistiske storsatsingen Norge bak fasaden, som ifølge pressemeldingen er «en undersøkende og nysgjerrig dokumentarserie som utforsker norsk virkelighet på godt og vondt».

Janne Amble og Kadafi Zaman skal lede programmet, og «ta med seerne inn bak lukkede dører, og kaste lys på sprekkene i den norske fasaden».

Brente minner med programleder Marco Elsafadi.

Duoen vil «sette dagsordenen med historier fra vidt forskjellige landskap, fra lukkede religiøse miljøer, via vaksinemotstandere, til gjengmiljøene i Oslo og det norske markedet for menneskehandel».

Ny er også serien Brente minner, der programleder Marco Elsafadi skal møte familier som har fått boligene sine totalskadet i brann. De får hjelp til «å gjenreise husene sine og få livet på rett kjøl igjen».

Av andre nyheter er det realityserien Glow Up - med bloggstjernen Martine Lunde som programleder - dokusåpen Funkygine, den norske serien Mellom oss, dokumentarserien Vill i hjertet og Dansebobla - som viser hva som foregår i kulissene bak Skal vi danse.

Publikumssuksessen Farmen er ellers tilbake med ny sesong, og det samme er Bloggerne, humorserien Best før og politiserien Blålys. 

I tillegg vender gamle kjenninger som Vårt lille land, Åsted Norge, God kveld Norge, God morgen Norge, Helsekontrollen, Matkontrollen og TV 2 hjelper deg, Norske talenter, Skal vi danse, Skavlan, Sporløs, Trusla a la Hellstrøm, Senkveld med Helene og Stian, Wunderland, samt Jakten på kjærligheten alle tilbake. 

Tidligere seersuksesser som Gutta på tur og Petter uteligger gjør også comeback på TV 2-skjermen denne høsten. 

Martine Lunde og makeup-artistene Tomas Erdis og Dajana Tomanovic i Glow Up.
Powered by Labrador CMS