TV 2-høst med kjente profiler, dyrt drama og ny kanal for livsstil

Tirsdag lanserte TV 2 høstens satsinger på skjermen.

Publisert Sist oppdatert

- Endelig er det høst på TV 2, og den byr som vanlig på alt det seerne elsker – og mer til!, skriver kanalen i en pressemelding om høstprogrammet.

Tirsdag var det lansering av høstprogrammet i Bergen, og i en pressemelding oppsummerer kanalen store og små nyheter og videreføring av gamle suksesser.

- Denne høsten gleder jeg meg til! Ikke bare lanserer vi en ny kanal «TV 2 Livsstil», sendeskjemaet på TV 2 er smekkfullt av publikumsfavoritter som «Farmen», «Senkveld», «Skal vi danse», «Jakten på kjærligheten» og «Norske talenter», sier TV 2s direktør for program og kanaler, Trond Kvernstrøm.

- Edel, Tusvik & Tønne, Kollektivet og Else skal få oss til å le, og de Beste av de beste skal få oss til å juble! Vår største dramasatsning noensinne dytter oss ut på kanten av stolen i spenning, og vi skal røres av noen av de sterkeste dokumentarene fra den norske hverdagen. På TV 2 får du de beste historiene denne høsten, fortsetter Kvernstrøm.

Han understreker i meldingen at det også blir nyheter i høst.

Publikumsfavoritt Truls Svendsen møter nye spennende mennesker på sin vei i «Truls – Oppdrag Norge», TV 2 fortsetter sin store dramasatsning med spenning fra Jo Nesbø i serien «Okkupert», bloggerhumor i «Hæsjtægg» og siste sesong av «DAG».

- Parhestene Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik får sitt eget talkshow, og så blir det morsom kokkelering som inngang på tv-kvelden i ukedagene, heter det videre i meldingen.

- Med «Fingrene av fatet» serverer vi en rykende fersk matstripe som leder seeren rett inn i tv-kvelden – hver kveld. Noe av det vi gleder oss mest til i høst er «Okkupert», TV 2s største dramasatsning noensinne. Jo Nesbø står bak idéen, Erik Skjoldbjærg er konseptuell regissør og Henrik Mestad og Ane Dahl Torp spiller to av de viktigste rollene. Det er den dyreste drama-satsingen vår noensinne, den har blitt fantastisk bra, og vi har store forventninger til den, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Powered by Labrador CMS