Fire par skal i ti uker kjempe om drømmehytta.
Fire par skal i ti uker kjempe om drømmehytta.

Full uenighet: Deltakere i TV 2-reality krever nye innspillingsuker

– Jeg føler meg ydmyket, sier «Sommerhytta»-deltaker Emma Vestby Kornstad til VG.

Publisert

Det er VG som melder at seks av åtte deltakere i TV 2s Sommerhytta krever ti nye innspillingsuker.

Avisen skriver at det skal ha vært høy temperatur mellom flere deltakere og produksjonen etter innspillingen som ble avsluttet i oktober i fjor.

TV 2 og produksjonsselskapet Strix anklages for skittent spill, og de seks deltakerne mener det skal ha vært bindinger mellom vinnerparet og dommerne Aina Sollie Steen og Finn Schjøll.

– Vi vil på det sterkeste tilbakevise at ekspertene har bedømt ut ifra noe annet enn den innsatsen deltakerne selv la ned i ukeoppdragene og konkurransene, og resultatene de fikk. TV 2 og Strix har gjort store realitykonkurranser i over ti år, og vi har brukt store ressurser på å sikre at produksjonene foregår på en rettferdig måte, sier programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, til VG.

Emma Vestby Kornstad tapte finalen sammen med sin far Jostein Kornstad. Hun er blant deltakerne som reagerer.

– Jeg føler meg ydmyket. For man legger jo hele sjelen sin i disse ti ukene. Jeg måtte ta pause fra studietiden et halvt år, og det føles ikke bra når vi opplever at det blir jukset. Du ser at 3,5 millioner bare forsvinner foran deg, og vet at du ikke hadde vunnet uansett hvor mye du hadde jobbet, sier hun til avisen.

Sommerhytta er et realityprogram som går ut på at fire lag og åtte deltakere skal kjempe side om side i ti uker for å oppnå hyttedrømmen. Hvert lag skal pusse opp hver sin hytte og kjempe om å vinne den til evig tid.

Powered by Labrador CMS